Läs nyhetsbrevet på webben.

AB Utbildning & Co - skapa minnen av framtiden
 
 Nyhetsbrev april 2024

Dagens affirmation..

...den hittar du här.

Om du vill ha en mer personlig affirmation en gång i veckan via din mejl så läs mer här.

Veckans affirmation 


Töm skon
 
Hur är det? Något som skaver? Går du omkring med småsten i skon? 
 
När du tar hand om det som irriterar så fort du blir medveten om det så sparar du dig själv massor med energi, irritation och tid. En liten sten kan snabbt växa sig till grus i hela maskineriet.
 
Så stanna upp och töm alla stenar du hittar! Nu!
 

 Stresstest
 
Kanske dags att göra stresstestet och få en uppfattning om din nuvarande livssituation. Fungerar allt som det ska utan gnissel och skavsår eller är det dags att ta första steget mot förändring?
 
 

 
 Slutstressat - webbutbildning för friskvårdsbidrag 
 
Tre bidragande orsaker till stress är brist på egenkontroll, brist på stöd från omgivningen och brist på mening med det vi gör. Det är många som försöker fylla ut tomheten de känner i sina liv med mer och mer arbete.
 
En dag när livet blivit för mycket då kommer symtom som magåkommor, huvudvärk, irritation och förkylningar som aldrig släpper. Sedan kommer den stora kroniska deprimerande tröttheten där kroppen kollapsar av fullständig uttömning av resurser och energi.
 
Ibland tappar du balansen i livet för att du har missbedömt eller placerat vikten av dina prioriteringar fel. Välj om du vill fortsätta att leva oharmoniskt och obalanserat eller om det är dags att ta tag i det som skaver. Ju större glädje du har tänkt ha av dig själv de kommande åren desto mer angeläget är att du hittar din livsbalans.

Slutstressat heter webbutbildningen som hjälper dig att hantera stressen inom livets alla områden och släppa in mer lugn, energi och livsnjutning i livet.
 
 

 
Månadens app - Stressa ner
 
Förutom info om stress, stresstest, träningstips och stresshanteringstips så innehåller appen innehåller två övningar som kommer att hålla dig på banan.

"Fantastiskt! Jag har använt appen Muskulär Avslappning i några månader och lika länge har jag lyssnat på Stressa Ner. Vilka resultat det har blivit! Jag är lugn, samlad, känner mig kreativ, tålmodig och har massor av energi att ösa ur. Nu går jag vidare till Livskörkortet, det ska bli hur spännande som helst att fortsätta utvecklas. Tack Eva för att du finns." -Patrik Johansson

Här hittar du mer info och genvägen till din app-leverantör


Tips från coachen

Nya tips varje dag. Passar dagens dig?


Böcker som alltid är aktuella
 


Avslappning & Mental träning för ett rikare liv


Läs här


Självbildsboken - hitta din kraft


Läs här


Läkande & Stärkande vid cancersjukdom


Läs här

  
Ta en paus med mig på YouTube
 
Här hittar du ett antal sköna övningar. Du kan lyssna på avslappning, lära dig andas med rätt kroppsdel eller varför inte starta dagen med en mindfulnessinspirerad övning. Du kan också prova på att fylla ditt inre med lugn och ny energi via bildspel, det finns några med olika ingångar att välja mellan. Helt utan kostnad.

Eva Johansson på Youtube


 
Följ med på instagram

Hitta din egen favorit i flödet.

Instagram på svenska

Instagram på engelska


 
Gilla på facebook
 
Vill du ha små påminnare, peppning, tips, idéer och ett och annat erbjudande - klicka på gilla. Känner du för att kommentera eller dela med dig av något så välkommen!
 
 
 

 
Följ din vision och din dröm
 
 tipsa   |   kontakta   |   starta  |  avbryt
 
Vill du ha en egen prenumeration så fixar du det lätt via hemsidan www.utbildning-co.se. Du får gärna vidarebefordra brevet till någon du tror skulle uppskatta det. Vill du komma i kontakt med mig, se kontaktuppgifterna nedan - det går inte att svara på det här brevet. Om du vill göra uppehåll i eller avsluta din prenumeration, följ den här länken.

© ab utbildning & co | ulmasgatan 4 | 792 95 mora | tfn 070 6258623
eva@utbildning-co.se | www.utbildning-co.se | www.evajohansson.se