Läs nyhetsbrevet på webben.

AB Utbildning & Co - skapa minnen av framtiden
 
 Nyhetsbrev februari 2024

Våga älska dig själv

Året är inne på sin andra månad, månaden som också är förknippad med alla-hjärtans-dag. Vem eller vilka är de första du tänker på som ska ha lite extra uppmärksamhet just den dagen? Och var står du själv på listan, eller finns du inte ens med där? 

Låter det för mycket att älska sig själv, så börja åtminstone med att tycka om dig själv. Du är både unik och speciell.

Att älska dig själv har inget att göra med att tycka du är bättre än någon annan. Först när du älskar och respekterar dig själv, kan du älska och respektera andra.

Att inte älska dig själv är att tvivla på din egen kraft innan du har provat att använda den. Det är att tro att du inte är värd den magi och de mirakel som livet har i beredskap åt dig.

Din relation till dig själv är den viktigaste relationen du kommer att ha i ditt liv. Fungerar inte den är det svårt att få andra relationer att fungera. Om du inte stödjer dig själv kan du inte förvänta dig stöd från andra. Ge dig själv det du borde ha fått som liten – ovillkorlig kärlek. Att inse att du är en person av värde är inte samma sak som att du känner dig överlägsen alla andra.

För att hålla orken, lusten och energin på topp ska du ta hand om dig själv. Och här finns mycket att göra. Fråga dig själv vad som för dig att må bra, vad du njuter av och tycker är roligt. Se till att göra mer av det – ofta. Se till att fira minst en alla-hjärtans-dag i månaden då du passar på att ta extra väl hand om dig på det sätt du önskar.


Lär dig mer om

Självbild, självkänsla och självförtroende


Självbildsskolan

Vill du ha effektiv hjälp att bli ditt bästa jag då rekommenderar jag att du att du tar en titt på Självbildsskolan.

Syftet med werbbutbildningen är att få dig att på djupet förstå hur viktig och värdefull du är genom att bara finnas till. Du ska också kunna plocka fram det lilla extra som behövs när du står inför utmaningar som kräver mer än du egentligen törs. Dina självbilder påverkar livets alla delar, i familjen, på arbetet och socialt. Den här resan kommer att hjälpa dig skapa en stabil grund att stå på. Självkännedom är en av grundpelarna för att få ut det mesta av livet.

Det här är en webbutbildning med dokumenterat goda resultat.

 

Månadens Appar - Bra Nog / Bara vara jag
 
bra nog
Förutom två övningar som på ett effektivt och smidigt sätt hjälper dig att öka din självkänsla och ditt självförtroende så får du en övning som blixtsnabbt hjälper dig att vara fullt fokuserad.
 
 
bara vara jag
Appen innehåller fem olika övningar som hjälper dig att hitta din inre styrka och får dig att våga tro på dig själv och dina möjligheter. Till appen finns Självbildsboken - hitta Din kraft!

 
 

Tips från coachen

Nya tips varje dag. Passar dagens dig?


 
Återhämtning är livsnödvändigt
 
Rätt laddad klarar du dagen bättre, livet känns lättare och förtretligheterna mindre. Det finns så många olika sätt att fylla på och att behålla en bra nivå, jag tycker att ett av de bättre sätten är mental träning/avslappningsträning.
 
Ja, det räcker ju inte att bara ladda hem en app, du måste lyssna också. Ofta.

Förändrar vi ingenting, förändras ingenting. Och om vi inte är riktigt nöjda med de resultat vi fått eller den situation vi är i, då behöver vi göra något på ett nytt eller annorlunda sätt. I annat fall får vi bara mer av det vi har sedan tidigare.

 

Det har blivit en mängd olika appar, alla med fokus avslappning och mental träning för de flesta av livets situationer. Vilket fokus passar dig just nu?

Du betalar det appen kostar - en gång, inga dolda avgifter eller prenumerationer.

 

Dipl. Mindtrainer som "privatelev" - börja direkt

Har du bestämt dig för en utbildning där du kan inspirera, motivera och göra skillnad? Är du intresserad av avslappning, mindfulness, stressproblematik och dess lösningar? Tycker du att det skulle vara spännande att få jobba med att hjälpa andra lära sig mer om sig själva och lära ut hur de ska nå sina mål i livet?

Skulle du vilja ha ett färdigt kvalitetssäkrat koncept med lektioner, övningar och verktyg som du kan använda direkt?

Då är utbildningen till Diplomerad Mindtrainer ditt nästa steg!

Du kan välja om du vill gå som "privatelev", ensam eller med någon annan eller om du föredrar att gå i grupp. Kostnad och innehåll är detsamma, utbildningsdagarna blir något färre. Du kan börja utbildningen redan idag, i första delen ingår webbutbildningen Mindfulskolan som du läser där du är, på tider som passar dig.

Läs mer här


 
In English
 


Relaxation and mental training for a richly fulfilled life

This is a practical handbook in personal development.

More information


Life's Driver's License
This online course provide you with structured training, tools and inspiration to guide every stage of your journey. Training in personal leadership skills to make you a really good driver in life.

More information
 

 
Följ med facebook, instagram och youtube

Till instagram

Till facebook

Till youtube


 
Life's Driver's License

Ta en titt på den engelska sidan, här finns bok, appar och webbutbildning för dig som föredrar allt på engelska. Du kan följa med och bli peppad både på Instagram och Facebook.

Life's Driver's License

Till instagram

Till facebook


Låt inte omgivningen bestämma hur du ska vara

 
 
© ab utbildning & co | ulmasgatan 4 | 792 95 mora | tfn 070 6258623
eva@utbildning-co.se | www.utbildning-co.se | www.evajohansson.se