Läs nyhetsbrevet på webben.

AB Utbildning & Co - skapa minnen av framtiden
 
 Nyhetsbrev juni 2024

Sommartider

Vad skulle till för att din sommar ska bli en fullträff? Svaren varierar såklart från person till person. Det en skulle kunna uppleva som succé skulle någon annan rynka på näsan åt och tycka var helt förfärligt. Så olika är vi, det kan vara bra att påminna sig om det. Det gäller i allt. Det viktiga här och nu är att du gör klart för dig vad du vill ha ut av juni, juli, augusti – månaderna de flesta går och väntar på hela året.
 
En bra start är att gå in i sommaren lugn och avstressad, och fortsätta på den vägen. Hur ska det gå till, kanske du tänker. Svaret stavas a-v-s-l-a-p-p-n-i-n-g. Jag kan lova att du går ner i varv, tar bättre beslut och njuter mer av tillvaron med en minimal insats. En kvart om dagen då du lägger dig i en skön ställning, eller sitter och lyssnar på en övning på någon av apparna nedan. Har du någon annan favorit som du föredrar så går det lika bra. :) Det viktiga är att du tar dig tiden och möjligheten som ger dig en mer njutbar, skön och härlig tillvaro. Ett borttappat lugn kan du återfå. Valet är ditt.
 
 

 
Tips från coachen

Nya tips varje dag. Passar dagens dig?


Böcker som alltid är aktuella
 


Avslappning & Mental träning för ett rikare liv


Läs här


Självbildsboken - hitta din kraft


Läs här


Läkande & Stärkande vid cancersjukdom


Läs här

 
Följ med på instagram

Hitta din egen favorit i flödet.

Instagram på svenska


 
Gilla på facebook
 
Vill du ha små påminnare, peppning, tips, idéer och ett och annat erbjudande - klicka på gilla. Känner du för att kommentera eller dela med dig av något så välkommen!
 
 
 

 
Ibland kan det verka totalt omöjligt - tills det är gjort!
 
 tipsa   |   kontakta   |   starta  |  avbryt
 
Vill du ha en egen prenumeration så fixar du det lätt via hemsidan www.utbildning-co.se. Du får gärna vidarebefordra brevet till någon du tror skulle uppskatta det. Vill du komma i kontakt med mig, se kontaktuppgifterna nedan - det går inte att svara på det här brevet. Om du vill göra uppehåll i eller avsluta din prenumeration, följ den här länken.

© ab utbildning & co | ulmasgatan 4 | 792 95 mora | tfn 070 6258623
eva@utbildning-co.se | www.utbildning-co.se | www.evajohansson.se